Heftruck opleiding

Maart 2024

Inzet op deskundige ontwikkeling

Bij Electro 80 staat de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Het is belangrijk dat zij niet alleen beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden maar ook dat ze hun werkzaamheden op een veilige en verantwoorde wijze uitvoeren. Daarom hebben we een verplichte heftruckopleiding geïnitieerd, waarbij al onze techniekers met vlag en wimpel zijn geslaagd. Deze vijf jaar geldige opleiding is fundamenteel voor het waarborgen van veiligheid en efficiëntie tijdens het laden en lossen in verschillende werkomgevingen.

Theorie en praktijk: een dynamische leerervaring

De opleiding was opgesplitst in een theoretisch en praktisch deel, elk afgesloten met een examen. Deze benadering zorgde ervoor dat onze techniekers niet alleen de noodzakelijke kennis opdeden maar deze ook direct in de praktijk konden brengen. De ochtendsessie richtte zich op de theoretische onderbouwing van veilig heftruckgebruik, terwijl de namiddag gewijd was aan praktische vaardigheden en toepassingen.

Heftruck

Vooruitkijken: samen bouwen aan een veilige toekomst

De investering in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers reflecteert onze toewijding aan zowel hun persoonlijke als professionele groei. We zijn trots op de prestaties van onze techniekers en het voortzetten van onze missie om een veilige, efficiënte en deskundige werkomgeving te creëren. Bij Electro 80 bouwen we samen aan een toekomst waarin ontwikkeling en veiligheid hand in hand gaan.