Maak kennis met onze teams

Bij Electro 80 geloven we sterk in het belang van teamwork en samenwerking. Onze teams vormen het hart van ons bedrijf en dragen bij aan ons succes. Hier stellen we graag onze verschillende teams aan je voor.

Team Operations

Bij Electro 80 is ons Operations team het kloppend hart van ons bedrijf. Dit dynamische team bestaat uit een diversiteit aan experts, waaronder techniekers, magazijniers, de werkplaatsverantwoordelijke, assistent projectmanagers, projectmanagers en de operations manager. Samen zorgen zij voor een vlekkeloze uitvoering van onze projecten en leveren ze hoogwaardige diensten aan onze klanten.

In onze werkplaats wordt het fundament gelegd voor succesvolle projecten. Hier zetten de werkplaatstechniekers en de werkplaatsverantwoordelijke zich in voor een goede voorbereiding van onze werven. De werftechniekers spelen een cruciale rol in het assembleren, monteren en aansluiten van middenspanningsmateriaal op locatie. De servicetechniekers zorgen op hun beurt voor het onderhoud van de cabines. Onze toegewijde magazijniers zorgen ervoor dat de benodigde materialen tijdig worden besteld en beschikbaar zijn, waardoor onze teams vlot kunnen werken.

Onze wachtdienst staat 24/7 paraat voor dringende interventies.

De projectmanagers samen met de assistent projectmanagers spelen een belangrijke rol in het beheer en de controle van de projectuitvoering. Zij bewaken de planning, coördineren de teams en zorgen ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond. Onze operations manager houdt het overzicht en stuurt de globale werking van het Operations team aan, waarbij efficiëntie, kwaliteit en klantentevredenheid centraal staan.

Team operations van Electro 80

Team Finance

Bij Electro 80 speelt het Finance team een cruciale rol in het waarborgen van een correcte en tijdige financiële afhandeling. Met zorg en precisie zorgen zij voor een vlotte facturatie naar onze klanten, waarbij ze tevens de betalingen opvolgen om een vlotte cashflow te verzekeren.

Team finance van Electro 80

Daarnaast staat het Finance team ook in voor het verwerken en boeken van facturen van leveranciers. Dankzij hun inzet en oog voor detail, zorgen zij ervoor dat onze leveranciers tijdig en nauwkeurig betaald worden.

Het Finance team bij Electro 80 staat bekend om hun nauwkeurigheid, efficiëntie en betrokkenheid. Ze werken achter de schermen om ervoor te zorgen dat alle financiële processen soepel verlopen en dat de financiële belangen van het bedrijf en onze partners worden behartigd.

Met hun expertise en toewijding dragen ze bij aan een gezonde financiële basis voor Electro 80, waardoor we kunnen blijven groeien en excelleren in onze sector.

Team Sales

Bij Electro 80 is ons Sales team uw betrouwbare partner vanaf het allereerste contactmoment. Ze staan klaar om uw (prijs)aanvragen te ontvangen en om te zetten in concrete leads. Onze Sales admin zorgt ervoor dat alle gegevens correct worden geregistreerd en opgevolgd.

Onze ervaren calculators vertalen uw wensen naar gedetailleerde offertes en volgen deze nauwgezet op. Ze zorgen ervoor dat u altijd de beste oplossing krijgt die perfect aansluit op uw behoeften.

Wanneer u besluit om met ons samen te werken, zorgt ons Sales team voor een vlotte en nauwkeurige overdracht naar ons Operations team. Zo bent u verzekerd van een correcte uitvoering van uw project, van begin tot eind.

Kies voor ons Sales team en ervaar de expertise en toewijding die u nodig heeft voor het realiseren van uw projecten.

Team sales van Electro 80

Management

Bij Electro 80 geloven we sterk in een gebalanceerde en succesvolle bedrijfsvoering.

Ons managementteam, bestaande uit de Operations Manager, Finance Manager, HR Manager, Sales & Marketing Manager en General Manager, staat klaar om de goede werking van ons bedrijf te bewaken, zowel op zakelijk als menselijk vlak.

Management van Electro 80

Samen vormen zij een krachtig team dat ervoor zorgt dat Electro 80 succesvol is op alle niveaus. Met hun expertise, toewijding en leiderschap zorgen ze ervoor dat ons bedrijf blijft groeien en excelleren.

Bij Electro 80 streven we ernaar om de beste te zijn in wat we doen, en ons managementteam speelt daarbij een cruciale rol. Hun inzet en toewijding dragen bij aan ons succes en onze voortdurende verbetering. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Bij ons team draait het om samenwerking, creativiteit en gaan we voor de beste oplossing.

We trekken graag mensen aan die gedreven zijn om te leren en te groeien in hun vakgebied.
Ben jij gepassioneerd om het verschil te maken?