Traditionele waarden, innovatieve uitvoering

Net zoals de markt evolueert, doen wij dat ook. Met de diepgewortelde knowhow van ons team breiden we onze technische mogelijkheden voortdurend uit. Door deze sterke combinatie kunnen we steeds unieke oplossingen ontwikkelen. We zijn geen opgevers, nieuwe uitdagingen houden ons scherp en goed genoeg bestaat niet. Electro 80 is dé oplossing voor duurzame hoogspanning geleverd door ons team van hoogopgeleide professionals.

Meet the team

Wie is Electro 80?

Vader Raymond startte in ’80 het bedrijf op, vandaar ook de naam Electro 80. Zonen Bjorn en Kurt gingen na hun tijd op de schoolbanken ook hier aan de slag. Oorspronkelijk lag Bjorn zijn focus op het magazijn, terwijl Kurt mee de handen uit de mouwen stak op de werven. Raymond ging met pensioen en de broers werden een sterk duo, allebei achter het bureau. Het hele team vormt een hechte familie die elkaar steunt en voor elkaar klaarstaat. Start je bij Electro 80, dan is dat met het doel om tot je pensioen te blijven.

Sterke kernwaarden

Onze missie

Onze visie

Sterk in oplossingen: Your power solution

Onze elektrische installaties ondersteunen al jaar en dag de werking van bedrijven. Met onze persoonlijke service en ons professioneel maatwerk maken we het verschil en zorgen we voor tevreden klanten. Gisteren, vandaag en morgen!

Onze visie

Nummer 1 in hoogspanningsinstallaties

Als familiebedrijf denken we in hoogspanningsoplossingen om ondernemingen elk dag te helpen groeien. We willen de referentie in België zijn voor hoogwaardige installaties als het kloppend hart van elk bedrijf. Dankzij ons deskundig en gemotiveerd team streven we ernaar die belofte elke dag meer dan waar te maken.

Onze waarden

Resultaatgericht

voluit voor de beste oplossing.

Eerlijk

altijd integer en oprecht.

Samenwerken

als team én met netbeheerders en klanten.

Communicatief

open, vlot en duidelijk.

Klantvriendelijk

voluit voor de beste oplossing.

Gedreven

altijd integer en oprecht.

Creatief

als team én met netbeheerders en klanten.

Certificaten & Opleidingen

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk expert in wat ze doen. Elk teamlid heeft een BA4- of BA5-attest voor vakbekwaamheid. We weten als geen ander hoe we veilig moeten omgaan met elektrische installaties. Het onderhoud van een middenspanningsinstallatie of een aanpassing aan een laagspanningsbord, we doen het veilig, doordacht en secuur! Door regelmatige opfrissingscursussen blijft onze kennis steeds up-to-date.

Ons team volgde gecertificeerde opleidingen bij Sibelga, de netbeheerder voor elektriciteit en gas in Brussel. Daarnaast is Electro 80 een erkend bordenbouwer van meetgroepen voor diezelfde netbeheerder én behaalden we een VCA-certificaat (Veiligheid Certificaat Aannemers) met 1 ster.

Bij Electro 80 zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken.

Samen creëren we duurzame en hoogwaardige elektrische installaties en gaan we voor onze klanten tot het uiterste om de beste oplossingen te vinden voor elke uitdaging. Ben je gedreven om een verschil te maken?