Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van Electro 80! 

We zijn trots op ons team en willen je graag een inkijk geven in de wereld van Electro 80. Van onze opleidingsmogelijkheden tot onze teambuildingactiviteiten, hier vind je het allemaal.

Nieuws

Bedrijfsfeest 2023

Een onvergetelijke avond vol sfeer, gezelligheid en teamspirit! We blikken terug op ons bedrijfsfeest en willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun bijdrage aan het succes van deze avond. Lees verder en ontdek hoe deze onvergetelijke avond vol speciale momenten eruitzag.

Lees meer

Pensioen – Yannis

Op 24 maart vierde Electro 80 de pensionering van Yannis, die meer dan 23 jaar lang met veel toewijding en expertise voor het bedrijf heeft gewerkt. Het werd een warme en gezellige bijeenkomst waar (ex-)collega’s, familie, partners en klanten samenkwamen om herinneringen op te halen en Yannis te bedanken voor zijn onschatbare bijdrage aan het bedrijf.

Lees meer

Lithobeton

Op dinsdag 7 maart was het een bijzondere dag voor Electro 80. Een aantal collega’s trok erop uit voor een bedrijfsbezoek aan Lithobeton, onze gewaardeerde leverancier van prefab betonbehuizingen.

Lees meer

Asbestopleiding

Veiligheid op de werkvloer is van cruciaal belang, zowel voor de medewerkers als voor de klanten van een bedrijf. Bij Electro 80 begrijpen we dit maar al te goed en daarom staat veiligheid altijd op de eerste plaats in alles wat we doen.

Lees meer

Bij Electro 80 zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken

Samen creëren we duurzame en hoogwaardige elektrische installaties en gaan we voor onze klanten tot het uiterste om de beste oplossingen te vinden voor elke uitdaging. Ben je gedreven om een verschil te maken?